Armoako ei anneta, palaako totuus tulessa?

Share |

Torstai 7.6.2018 - Jaana Ristimäki-Anttila


Tämä nyt vaan oli pakko jakaa, kun ihan tosissaan kohta ei voi kuin laittaa laastarin ihmisten suun eteen jo heti lapsena sekä jättää opettamatta sekä kirjoitus- että lukutaito, jotta ei joudu mielensäpahoittajien lynkkauslistalle vääristä mielipiteistään, joko kirjoittamalla tai puhumalla. Tämä ilmiö näyttää leviävän nyt perussuomalaisten sanomisten kyttäämisestä koko maan laajuiseksi kyräilyksi. Kateus ja katkeruus ovat kauheita asioita.


"Tiedote: Oikaisupyyntö Aki Ruotsalaa koskevaan uutisointiin

Vapaa julkaistavaksi heti 6.6.2018 klo 16.30

YLE:n ja Satakunnan kansa ovat uutisoineet räväkästi minusta ja väitetyistä mielipiteistäni liittyen toimintaani KD Nuorten puheenjohtajana 2011. Uutisissa on väitetty, että rinnastan huumeiden käytön ja homoseksuaalisuuden. Lisäksi on väitetty, että olen ollut lanseeraamassa ja tukemassa Nuotan Älä alistu-kampanjaa. Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa. En rinnasta homoseksuaalisuutta ja huumeiden käyttöä, eikä minulla ole mitään kompetenssia arvioida niitä.

Satakunnan kansan jutussa on viitattu KD Nuorten tiedotteeseen 23.3.2011 järjestönä, ei omaan kirjoitukseeni, jossa todettiin näin: ”KD Nuoret haluavat korostaa, että kampanjoinnista ja keskustelusta riippumatta jokaisen tulee nauttia ainutlaatuista ihmisarvoa seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä, uskonnosta, sukupuolesta ja sosiaalisesta statuksesta riippumatta. Korostamme arvokeskustelun vapautta, tärkeyttä ja jokaisen mielipiteen ilmaisun oikeutta. Jokaisella tulee olla oikeus ilmaista vapaasti mielipiteensä ja uskonsa erityisesti tasa-arvoisessa Suomessa. Jokainen ihminen tulee kohdata yhtä arvokkaana, eikä yhteiskunnan tule syrjiä ketään”.

Kaikki ihmiset tulee hyväksyä seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ja heillä tulee olla vapaus määritellä oma identiteettinsä. Vuonna 2011 edustamani järjestö KD Nuoret on osallistunut yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ainoastaan puolustanut suvaitsevaisuutta ja yksilöiden oikeutta ilmaista mielipiteitään.

Toivon, että minuun kohdistuneet virheelliset uutiset korjataan välittömästi.

Omalta osaltani päätän keskustelun tähän sillä tämä keskustelu ei liity millään lailla työhöni tulevana Pori Jazzin toimitusjohtajana.

Porissa 6.6.2018"

Avainsanat: lynkkaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini